Vijf tips – Sneller een Interveste woning

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Het zoeken naar de juiste woning of werkruimte kan lastig zijn. Om er voor te zorgen dat je snel kunt reageren op een antikraak of tijdelijke huurwoning van Interveste hebben we vijf tips voor je op een rijtje gezet.

1. Schrijf je gelijk in!

Om op het beschikbare aanbod te kunnen reageren moet je ingeschreven zijn op onze Mailservice. Je krijgt dan het beschikbare aanbod in de door jouw gekozen regio’s per e-mail. Sommige woningen verschijnen ook op onze Facebookpagina, maar je ziet ze eerder per e-mail.

2. Maak een checklist van voorwaarden en benodigdheden.

Het maken en bijhouden van een checklist van de documenten die je aan moet leveren helpt een overzicht te houden. Op deze manier kun je gestructureerd te werk gaan om zo snel mogelijk alle documenten aan te leveren.

3. Vraag voor tijdelijke huur je Inkomensverklaring als eerste aan.

Als je tijdelijk wil huren heb je een Inkomensverklaring (ook wel IBRI of IB60 formulier) nodig, het kan vijf werkdagen duren voordat dit formulier binnen is dus is het slim om hier mee te beginnen. Je vraagt dit formulier gratis aan via de Belastingtelefoon: 0800-0543.

4. Wees snel met reageren.

Om een goede kans te maken bij een woning is het slim om zo spoedig mogelijk te reageren. Er zijn altijd andere gegadigden die ook interesse hebben dus wees snel met het reageren!

5. Stuur alle documenten in één mail.

Stuur alle documenten die je aan moet leveren in één e-mail. Zo maak je het gemakkelijker om ze te verwerken en maak je sneller kans op je woning. Je kunt de documenten inscannen en mailen of er een foto van maken via bijvoorbeeld je telefoon.