Get Started Markt Zoetermeer

Ben je toe aan je eigen plekje en ben je klaar om zelfstandig te gaan wonen? Dan wil je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk het huis uit en laten zien dat je het kunt. Grote kans dat dit ook gaat lukken, want waar een wil is… Toch is het handig je soms nog net even wat beter te laten informeren, zodat je minder valkuilen tegen gaat komen.

Get Started Markt

Met een beetje meer informatie ben je nóg beter voorbereid als je het huis uitgaat. Juist daarvoor wordt er donderdag 21 september een ‘Get Started Markt’ gehouden in Zoetermeer. Zo krijg je antwoord op de vraag welke verzekeringen je nodig hebt, hoe je goedkoop je huisje kunt inrichten en hoe je social media in kunt schakelen om een woning te vinden. Die laatste stap heb je misschien niet nodig, want ook interveste is aanwezig om je te laten zien dat je niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen om ergens goedkoop te wonen.

Tijdelijke huurwoningen voor jongeren

We zullen je alles uitleggen over tijdelijke huurwoningen en antikraak mogelijkheden en hebben zelfs een speciale aanbieding voor jongeren onder de 23 jaar die zelfstandig willen gaan wonen. Wij mogen namelijk 20 tijdelijke huurwoningen in Zoetermeer aanbieden voor een lager tarief dan de reguliere woningen die we beheren!

Meer informatie? Kom dan donderdagavond naar de Get Started Markt in de bibliotheek van Zoetermeer aan de Duitslandlaan 440.

Bekijk de flyer
Dit zijn de deelnemers en hier vind je ze

Get Started Markt Zoetermeer met Interveste
Get Started Markt Zoetermeer op donderdag 21 september 2017 – met Interveste

 

 

Facebook antwoorden