Greenchoice beste leverancier van Nederland

De Consumentenbond heeft Greenchoice uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland. En aangezien Greenchoice onze preferred partner is voor de levering van energie is dit tevens goed nieuws voor Interveste.

Beste uit de test juli 2015In 2008 al sloot Interveste een overeenkomst met Greenchoice voor de collectieve inkoop van energie. Nu komt Greenchoice als beste uit de test waarin de 12 grootste energieleveranciers zijn vergeleken op service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid.

“Goede service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid”

Greenchoice: “Wij zijn héél erg blij en trots want Consumentenbond heeft Greenchoice uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland vanwege de goede service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Extra bijzonder is dat het de eerste keer is dat de Consumentenbond de 12 grootste energieleveranciers op drie fronten tegelijk onderzoekt: een klanttevredenheidsenquête, een mysteryshoppingonderzoek en een duurzaamheidsonderzoek. Greenchoice is de daarmee dus ook meteen de allereerste energieleverancier in Nederland die het bijzondere totaalpredikaat ‘Beste uit de test’ mag voeren. En dat is knap voor een relatief jong en klein bedrijf dat vanuit een volledig duurzame gedachte is ontstaan.”

100% groene energie en bosgecompenseerd gas

Greenchoice levert 100% groene energie en bosgecompenseerd gas, maar stimuleert ook gebruikers zelf groener te worden door mee te helpen met energiebesparing en energieopwekking. Bronnen uit de natuur zijn hiervoor de basis: zon, wind en warmte. Interveste is ISO 14001 gecertificeerd hetgeen betekent dat wij milieumanagement bijzonder hoog in het vaandel hebben staan. Een samenwerking met Greenchoice is dus een logische stap.

Ga je ook wonen of woon je al via Interveste (tijdelijke huur of anti kraak) en wil je meer weten over de mogelijkheden van energielevering door Greenchoice, neem dan contact met ons op.

Woningwet 2015 in Vogelvlucht van Rijskoverheid Greenchoice Beste uit de test Consumentenbond juli 2015

Greenchoice+Interveste