Interveste houdt Open Huis in Rotterdam

Onlangs heeft Interveste het pand ‘De Boekholt’ in beheer genomen van Stichting Ouderenzorg Rotterdam (SOR). Het gaat hierbij om de tijdelijke verhuur van meerdere royale 2-kamerappartementen in het voormalig zorgcomplex in Rotterdam Ommoord.

Open HuisOm alle geïnteresseerden de kans te bieden de woningen van binnen te bekijken, werd er 12 juli 2013 Open Huis gehouden. Tijdens deze middag werden de deuren van een zestal woonruimten geopend. Een unieke kans waar gretig gebruik van werd gemaakt, een veertigtal potentiële bewoners bezocht het Open Huis.

Na een korte introductie van de Regiobeheerder kreeg iedereen de kans om zelfstandig de woonruimten te bekijken. In alle rust kon een goed beeld gevormd worden van de woonruimten.

DSCN1665

Onder de geïnteresseerden bevonden zich Naomi Schaap en Eddy Penava, een jong en enthousiast koppel dat op zoek is naar woonruimte in Rotterdam. Eddy is een hardwerkende student Commerciële Economie en Naomi hoopt ingeloot te worden voor een studie Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit. Het koppel heeft het bezoek aan het Open Huis te danken aan de oplettendheid van de moeder van Naomi. Zij stond al ingeschreven bij Interveste en zag de advertentie voorbij komen. Naomi en Eddy twijfelden geen moment en besloten zich direct aan te melden voor het Open Huis. Na hun bezoek aan het Open Huis kregen wij van Eddy en Naomi een zeer enthousiaste reactie op de woonruimten. Zodra Naomi ingeloot is voor haar studie in Rotterdam willen ze dan ook graag verhuizen naar ‘De Boekholt’.

Boekhorst

Om alle geïnteresseerden zo snel mogelijk te kunnen laten verhuizen kreeg iedereen een actieplan mee naar huis met daarop de te ondernemen acties tot de daadwerkelijke verhuizing. Wij zijn erg benieuwd hoeveel van de geïnteresseerden we binnenkort als bewoner van ‘De Boekholt’ mogen verwelkomen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over deze woonruimten? Lees dan snel verder!

Heeft u leegstand en wilt u meer informatie over tijdelijk verhuur van uw leegstand? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.