Interveste lanceert huurDirect voor huurwoningen

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Na Interveste’s particuliere huurwoningplatform Mansion.nl lanceert Interveste nu ook een zakelijke variant: huurDirect. Daar waar op Mansion.nl particuliere verhuurders terecht kunnen voor het plaatsen van hun huurwoningen, kan op huurDirect de zakelijke verhuurder het woningaanbod tonen. HuurDirect is met name geschikt voor het automatisch plaatsen van grotere hoeveelheden huurwoningen. Interveste biedt dit als service aan haar klanten, waaronder momenteel ca. 80 woningcorporaties.

Het bereik van de huurwoningen op huurDirect

Het bereik van huurDirect is enorm. Door een uniek partnerprogramma worden tot wel 500.000 bezoekers per maand bereikt. Voldoende aandacht voor de huurwoning dus.

13.000 Huurwoningen

Natuurlijk kan de woningzoekende ook terecht op huurDirect. Op het moment van dit schrijven bevat de database al 13.000 huurwoningen. Veelal huurwoningen in de vrije sector. In de toekomst wordt het aanbod huurwoningen verder uitgebreid.

Interesse? Kijkt u eens op www.huurdirect.nl.