Leegstaande winkels: wij gaan helpen!

Winkelruimte GeleenLeegstand in het stadshart of dorpscentrum: het is al jaren een groeiend probleem. We schreven al geregeld over winkelleegstand, maar nu gaan we de handen ineen slaan met de eigenaren van de winkelpanden. Interveste gaat helpen winkelleegstand (tijdelijk) te beheren.

Leegstaande winkels zijn al jaren een doorn in het oog van winkeliers, eigenaren van panden, centrummanagers en natuurlijk het winkelend publiek. Niets is zo troosteloos als een straat waar panden leeg staan.

Je kunt dan als pandeigenaar twee dingen doen: wachten tot de juiste grote partij zijn intrek neemt en dus de leegstand op de koop nemen met alle risico’s van dien of de lege ruimtes tijdelijk in gebruik laten nemen door kleinere ondernemers of starters. Het creëren van kansen en samenwerken staat hier centraal.

Samen met gemeentes en pandeigenaren gaan we starters en kleine ondernemers helpen te zoeken naar de juiste partij om de leegstaande winkelpanden weer levendig te maken. Uiteraard is ons streven een blijvende oplossing te vinden. Wij ontnemen de zorg en druk die ontstaat bij langdurige leegstand.

Ben je beheerder of eigenaar van een leegstaand winkelpand en wil je hiervoor ook een tijdelijke oplossing die kan leiden tot een definitieve invulling? Neem dan geheel vrijblijvend contact.
Zelf op zoek naar galerie-, winkel- of kantoorruimte? De eerste winkelruimtes staan op onze overzichtspagina van werkruimtes
Facebook antwoorden