Open Huis Zoetermeer

De wijk Palenstein wordt vernieuwd. Daar zijn de verschillende wooncorporaties al een tijdje mee bezig. Daarom zullen oude flats plaats maken voor nieuwe. Het voordeel voor woningzoekenden? Je kunt nu goedkoop tijdelijk appartementen huren voor bewoning.

Die bewoning duurt minimaal 6 maanden, dus als je hier wilt wonen zit je de aankomende maand goed. Naast goed zit je hier ook goedkoper. Je leest het goed: dit zijn de meest betaalbare appartementen in Zoetermeer.

Hoe ziet het eruit | Wat wordt er verwacht?

Maar hoe ziet zo’n appartement er dan uit? En wat wordt er van jou verwacht? Dat vertellen we je graag en we laten het met alle liefde zien. Dat doen we met een ‘Open Huis’. Dit betekent dat we de deuren van een appartement open zetten zodat je geheel vrijblijvend kunt komen kijken en zien of zo’n appartement bij je past. Er zitten geen verplichtingen aan vast. Het enige wat we aan je vragen is er op tijd te zijn, want we houden de deuren een uur lang voor je open. Daarna gaan we weer verder op pad naar andere woonruimtes.

Wachtlijst

Je kunt hier per direct zonder wachtlijst wonen. Ben je ingeschreven bij een wooncorporatie? Dan heeft de wachtlijst bij die organisatie hier niet onder te leiden: die blijft gewoon geldig en doorlopen. Je dient uiteraard wel te voldoen aan onze voorwaarden. Dus meld je aan via onderstaand formulier. Dan weten we ongeveer hoeveel mensen we mogen verwelkomen!

UPDATE: Het is niet langer mogelijk te reageren op dit Open Huis.