Interveste eerste leegstandbeheerder bij nationale Open Huizen Route

Interveste eerste leegstandbeheerder bij nationale Open Huizen RouteOp zaterdag 1 oktober vindt wederom de Nationale Open Huizen Route plaats, een gezamenlijk initiatief van Huislijn, Jaap en Huizenzoeker. Woningzoekenden kunnen op deze dag zonder afspraak en geheel vrijblijvend woningen bezichtigen. Normaal gesproken bestaat het aanbod alleen uit koopwoningen, maar op 1 oktober zijn er voor het eerst ook tijdelijke huurwoningen te bezichtigen.

Als eerste leegstandbeheerder neemt Interveste deel aan deze Open Huizen Route. In Krimpen aan den IJssel zijn woningen te bezichtigen die in de toekomst gesloopt gaan worden, maar tot die tijd te huur zijn. De aankoop van een woning is een grote stap, met veel twijfels, waar je goed over na wilt denken. Wat is er dan idealer dan alvast kennis maken met de stad in een tijdelijke woning?

De woningen die beschikbaar zijn, worden tijdelijk verhuurd op basis van de Leegstandwet en zijn voor een periode van minimaal zes maanden beschikbaar. Voor meer informatie over tijdelijk huren: www.interveste.nl