Kind van 9 jaar koopt huis van eigen geld

Jonge kickboxer koopt huis van eigen geld

Tyler Ford is nog maar negen jaar oud. Toch heeft hij nu al van zijn spaarcenten zijn eerste eigen huis gekocht.  Waarmee hij zoveel geld verdient? Met kickboksen.

Hoewel hij nog maar negen jaar oud is, is Tyler zo goed in kickboksen dat hij met al zijn prijzengeld een huis heeft kunnen kopen. Zelf woont hij nog bij zijn ouders, maar hij verhuurt het huis nu aan anderen. Dit imposante sport- en zakenman(netje) is inmiddels meervoudig Brits en Europees kampioen. In 2016 heeft Tyler 64 partijen gebokst, waarvan er geen resulteerde in een nederlaag. Hij is het jongste lid van de ‘Martial Arts Hall of Fame’ en heeft al gouden medailles behaald op de ‘World Martial Arts games’.

Niet alleen getalenteerd, ook gemotiveerd

Deze toekomstige bokslegende heeft zijn hobby te danken aan zijn vader. ”Toen hij klein was wilde hij alleen maar boksen. Vooral omdat ik zelf wereldkampioen boksen was,” aldus zijn vader Anthony Ford. ”Tyler is niet alleen extreem getalenteerd, maar ook extreem gemotiveerd. Zo staat hij elke ochtend om 6 uur op om te trainen alvorens hij naar school gaat. Hij is gek van de sport en heeft ook al van grotere jongens gewonnen. Hij traint als een professionele vechter.”

Hollywood

In Hollywood wordt de kleine Tyler ook al opgemerkt. Hij vocht op een gala, waar toevallig filmregisseur Tom Delmar (betrokken bij films als Trainspotting 2 en Snatch) op dat moment aanwezig was. De vader van Tyler werd gevraagd of zijn zoon in de nieuwste film wou spelen, de film heet ‘The Yin & Yang and The Treasure’. Tyler heeft nu een rol in de film en is onder andere te zien in televisiecommercials. Zijn vader zegt enorm trots te zijn op wat Tyler op zo’n jonge leeftijd al allemaal heeft bereikt.

Als Tyler zo doorgaat dan zal het niet bij dit ene huisje blijven verwachten wij.
https://www.youtube.com/watch?v=5Kso6Ke364s