Budgetproof en trendy interieurtips voor jouw tijdelijke stekkie!

Sta jij op het punt om naar je nieuwe stulpje te verhuizen of ben je er nog niet over uit hoe jij jouw plekkie optimaal kunt stylen? Dan is dit blog wat jij nodig hebt! Hieronder lees je trendy tips om jouw paleisje te stylen.

Bijpassende fotolijstjes aan muur

Zwart, zwart, zwart!

Tegenwoordig is zwart dé kleur voor je interieur! Hoe vaak zien we geen zwarte stalen deuren voorbijkomen in de stijl Hotel Chique of juist industrieel? Helaas hangt er vaak ook een prijskaartje aan deze deuren, maar wist je dat je met een likje verf ook al een heel eind komt? Zwart geverfde deuren zijn namelijk helemaal in en voor een klein prijsje tover jij jouw stekkie om tot een luxe-ervaring!

Wrappen

Is je keuken al een paar jaar oud en ben je toe aan wat vernieuwing? Je keuken wrappen is dé ideale manier om hem te voorzien van een exclusieve uitstraling, zonder hier veel kosten op te maken. Bij het wrappen van je keuken wordt er hoogwaardige, zelfklevende folie over je eigen keukenkastjes aangebracht. Je kunt dit vaak net zo duur maken als je zelf voor ogen hebt: zo kun je het zélf of door een professioneel bedrijf laten doen. Extraatje toevoegen? Schaf nieuwe handgrepen aan voor een all-in look!

Textiel

Zoek de verandering dichtbij! Wist je dat je door de verandering van textiel een hele andere uitstraling kunt creëren? Denk bijvoorbeeld aan een nieuw dekbedovertrek, een tafelkleed, grand foulard óf nieuwe kussens. Kies voor eenzelfde kleur om rust te bewaren óf voor een ‘bekende’ kleur uit huis om zo een mooi geheel te vormen.

Accessoires

fotolijstje en planten op kastjeHoewel de toevoeging van accessoires voor iedereen persoonlijk is, geef ik toch een paar trendy tips. Je zou namelijk kunnen kiezen voor meerdere fotolijstjes in huis. Hoe je deze invulling geeft, is helemaal aan jou. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan groenwerk.. En met groenwerk, bedoel ik natuurlijk planten! Tegenwoordig is groen in huis enorm trendy en je ziet het overal terugkomen: op kastjes, tafels of zelf in fotolijsten aan de muur. Combineren dus!

Tot slot… Pampasgras! Buiten het feit dat het woord gewoon leuk klinkt, is het ook nog eens super mooi in een grote vaas, bijvoorbeeld op je tafel of tv-meubel.

Heb jij de interieurkriebels al te pakken?