Crisis- en herstelwet één jaar later

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Datum
31 maart 2011

Locatie
Irenezaal Jaarbeurs Utrecht, Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht

Omschrijving
Crisis- en herstelwet één jaar later. Bijeenkomst Ministerie van I en M, NEPROM en VNG.

Een jaar na de inwerkingtreding van de Crisis- en herstelwet is een goed moment om de balans op te maken. Wat heeft de Chw de praktijk gebracht? En wat gaat er gebeuren nu de Chw permanent gemaakt wordt?

Gebiedsontwikkelingen vlottrekken, procedures versnellen en vereenvoudigen: in hoeverre is dit binnen projecten daadwerkelijk gerealiseerd? En hoe werkt dat dan? Hoe zit het ook weer met de relativiteitsvereiste, het projectuitvoeringsbesluit, zo’n gebiedsontwikkelingsplan?

Maar zeker ook: hoe gaat het verder? Het wetsvoorstel waarmee de Chw permanent wordt gemaakt, is in procedure. Wat verandert er? En wat is de relatie met de herziening van het omgevingsrecht?

Voor iedereen die vorig jaar heeft deelgenomen aan een van de regiobijeenkomsten én voor iedereen die zich afvraagt: Chw, wat kun je er mee en wat gebeurt er mee? een interessant, actueel en compact programma!

Aanmelden voor Crisis- en herstelwet één jaar later