De duurste villa van Nederland: 30 tot 40 miljoen euro!

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Eens in de zoveel tijd schrikken we een beetje als we de bedragen van de villa’s zien die tegenwoordig worden verkocht. Wij beheren behoorlijk wat woningen, maar de meeste zijn toch echt anders van pluimage dan deze die nu in beeld is. De verkoop van deze villa van Willem Willemstein gaat naar verwachting ergens tussen de 30 en 40 miljoen euro opbrengen.

De villa waar het over gaat heet Villa Logosberg in Laren. Er staat online nergens een bedrag genoemd, dus of de enorme villa daadwerkelijk tot 40 miljoen gaan opbrengen kunnen we niet met zekerheid zeggen. Maar laten we eerlijk zijn: 30 miljoen is ook best wel veel, zoals experts aangeven. Tot op heden is dit de duurste villa van Nederland. Begin 2023 was dit het duurste huis met 18.000.000.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by R365 Christie’s Real Estate (@christiesrealestate_r365)

Wat krijg je voor ruim 30 miljoen?

Je krijgt in elk geval de villa zelf met 3.250 m2 aan ruimte en 750 m2 aan bijgebouwen mocht je het landgoed willen kopen. Het hele terrein is 2,8 hectare groot. De villa is voorzien van een dubbellaags ondergrondse ruimte (souterrain) waar ontspanning en entertainment de boventoon voeren. Denk hierbij aan je eigen bar, binnenzwembad, jacuzzi én 5-sterrenspa.  Om heel eerlijk te zijn hadden we er ook geen 4-sterrenspa verwacht :).

Verder vind je er een thuisbioscoop, buitenzwembad, tennisbaan en wijnkelder. Maar gelukkig vind je er ook gewone slaapkamers. Negen om precies te zijn, met daarbij zeven badkamers

Buiten kijken

Wil je even een wandeling maken? Dan kan dat in de door Franse architect Jean Mus aangelegde tuin. Is dat niet groots genoeg? Dan kun je altijd verder de natuur in aangezien het pand grenst aan de prachtige Zuiderheide.

Zuiderheide bij Laren – Door Rienbouw – Eigen werk, CC BY-SA 4.0

Meer weten over de duurste villa

Wil je meer weten over deze villa of alle foto’s bekijken? Ga dan naar veilingsite Christie’s waar de woning wordt aangeboden.