En zo woont volkszanger Frans Duijts

De bekende volkszanger Frans Duijts gaat een nieuw huis bouwen. Daarom staat zijn huis in Tiel nu te koop. Op Funda wordt het huis aangeboden voor €1.265.000,-.

Het huis heeft een flink bijgebouw (1250m3) waar de vrouw van Frans haar eigen kapsalon heeft. Het huis heeft zelf 6 kamers en is kleiner dan het bijgebouw, maar met ruim 900m3 kun je toch behoorlijk wat spullen kwijt.

Ook leuk is de ruimte met bar, biljart en eigen geluidstafel om even goed te repeteren (of gewoon lekker door te zakken met je vrienden).  Klein detail, mocht je twijfelen of dit wel zijn huis is: in de meeste kamers kom je wel een foto of kussen tegen met de afbeelding van Frans Duijts er op.

Uit Tiel weggaan, dat gaat Frans niet doen, zo vertelt hij in een interview aan Omroep Gelderland. Hij is er geboren en getogen en ooit gaat hij er ook weer ‘wieberen’, zo zegt hij. En hoewel hij zelf zingt “Jij denkt maar dat je alles mag van mij”, mag hij dat van ons absoluut en we hopen dan ook dat hij snel een koper vindt.

Interesse? Bekijk het huis op Funda (UPDATE: het huis is niet langer te koop).

Facebook antwoorden