Goedkoopste huurwoningen Helmond & Boxtel

De formaties tussen de verschillende politieke partijen in volle gang. Nederland heeft gestemd en de grootste partijen zijn nu in overleg hoe ze gezamenlijk de aankomende jaren kunnen regeren. Een belangrijk punt op de agenda: betaalbare huurwoningen. In Helmond en Boxtel hebben wij de oplossing.

Ook sommige partijen vinden dit belangrijk en hebben dit dan ook in hun partijprogramma’s opgenomen. Het Algemeen Dagblad heeft deze punten mooi opgesomd. Uiteraard hopen we dat je hebt gekeken of de partij waar jij op gestemd hebt ook datgene voor ogen heeft om jou te ondersteunen in je zoektocht naar een geschikte woning.

Tijdelijke huurwoningen

Als je teveel verdient, zul je als snel op zoeken moeten naar een huurwoning in de vrije woningsector. De huurprijzen in die markt zijn echter bijzonder hoog en vaak is het nog duurder om te huren dan om een woning te kopen. We schreven al eerder dat veel starters op die manier tussen wal en schip geraken, aangezien ze niet in aanmerking komen voor een koopwoning. Een mogelijk oplossing kan dan zijn te kiezen voor antikraak of tijdelijke huurwoningen. Hoewel deze oplossing tijdelijk is geeft het je wel een mogelijkheid tegen een zeer gunstig tarief te wonen. Zo kun je sparen en op zoek naar een geschikte woning.

Goedkoopste huurwoningen Helmond en Boxtel

Interveste biedt zo bijvoorbeeld de goedkoopste huurwoningen aan van Helmond en Boxtel. In Helmond stegen de prijzen van huurwoningen het afgelopen jaar enorm en het schijnt daar dus lastig te zijn om een betaalbare ruimte te vinden. Overigens kun je ook in Rotterdam, Hillegom, Heemskerk of Valkenswaard prima terecht bij Interveste. Bekijk hier ons huidige woningaanbod.

Eerlijk is eerlijk, ook wij stellen eisen en die hanteren we strikt. Het gaat immers niet om een fiets of stofzuiger, maar om een woning. Wachtlijsten? Daar heb je bij ons geen last van. Je kunt als je een Mijn Interveste account hebt op elke woning direct reageren.