Interieur do’s en don’ts om indruk te maken op je date

Opruimen. Het is over het algemeen geen hobby van mensen om continu je huis helemaal schoon en op orde te hebben. Je kunt natuurlijk al de rotzooi die je tegenkomt in de kast gooien, even stofzuigen en hop…klaar is kees. Maar als je echt een goede indruk wilt achterlaten, bijvoorbeeld op een nieuwe date, dan volgen hier een aantal tips die je zeker zullen helpen!

Wat vinden dates belangrijk aan een eerste bezoek?

  • 34% een goede stijlvolle keuken: Vrouwen en zelfs mannen hebben een zwak voor een stijlvolle keuken die goed uitgerust is.  Het spreekt een beetje voor zich, maar hou je keuken netjes en schoon voor een mooie en frisse look. Overdrijf hier niet in, blijf bij de uitstraling van je huis wel jezelf en straal uit waar jij je fijn bij voelt. Maar liefst een op de drie singles zegt zich aangetrokken te voelen tot iemand met een goed uitgeruste keuken.
  • 25% Familiefoto’s: Bij het zien van familiefoto’s brengt een warm gevoel naar boven met een blik naar de toekomst. Dit geeft je date het gevoel dat je naar een warm en fijne toekomst toe wilt. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?
  • 23% Rond, ronder, rondst: Een vierkant ziet er saai uit in een wat kleinere ruimte. Wanneer je bijvoorbeeld een ronde tafel zet in een vierkante woning, dan merk je gelijk dat de ruimte een stuk speelser en spannender eruit komt te zien. Ook woonaccessoires zijn voordelige snelle oplossingen om je interieur te transformeren naar een ultieme plek voor een lekker romantisch avondje.

Mannenmagneet: creativiteit
Door je creatieve vaardigheden te uiten in je interieur door bijvoorbeeld een gitaar in huis te hebben of je eigen kunstcreaties die opvallen; werkt plezierig voor het mannelijke brein. Doe geen tevergeefse poging om over te komen als een ‘artiest’ wanneer je dit niet bent. Probeer met originele woonaccessoires leuke inhoud toe te voegen aan je interieur.

Vrouwenmagneet: intellect
Als je een vrouwenhart wilt veroveren, dan moet je meer doen dan alleen je woning opruimen en schoonmaken. Vrouwen vinden namelijk mannen die slim overkomen aantrekkelijk. Je kunt je (nep) diploma’s en cursussen aan de muur hangen, maar je kunt het ook uitstralen. Dit wordt meer gewaardeerd dan geforceerde intellectuele affiches. Wees jezelf en heb er vertrouwen in. 

De volgende spullen worden als het meest aantrekkelijk beschouwd door Nederlandse singles:

1) Goed uitgeruste keuken
2) Familiefoto’s
3) Huisdieren
4) Muziekinstrument
5) Reisartikelen
6) Volle Boekenkast
7) Kunstwerken
8) Designermeubels
9) Zelfgemaakt spullen
10) Vintage of tweedehands meubels

De resultaten van het onderzoek zijn afkomstig van elitedating.nl

Facebook antwoorden