Interveste opnieuw gecertificeerd leegstandbeheerder

Interveste is opnieuw gecertificeerd Leegstandbeheerder volgens de richtlijnen van het KLB. We mogen dan ook met trots weer een jaar lang het keurmerklogo van het KLB dragen. En dat logo krijg je niet zo maar: een externe partij (SKW) verzorgt de audit waarbij je aan alle richtlijnen moet voldoen.

We streven er altijd naar onze services zo hoog mogelijk te houden voor zowel onze bewoners als opdrachtgevers. Daarom is het van belang dat een onafhankelijk partij het reilen en zeilen in de gaten houdt en ook beoordeeld. SKW (vanaf 13 februari: SKG-IKOB), dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, beoordeelde dat Interveste ook dit jaar weer in aanmerking komt voor het certificaat van het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB).

Een goede en prettige woonomgeving is essentieel voor de kwaliteit van leven. We brengen immers een groot deel van ons leven thuis door. SKG-IKOB biedt gerichte certificering voor de verhuur van woningen en dus ook leegstandsbeheer van woningen. Op de website van SKG-IKOB zijn de richtlijnen voor het certificeren te vinden. Ook vind je daar een overzicht van de beheerders, zoals Interveste die het certificaat daadwerkelijk mogen dragen.

Het maakt ook in een overzicht duidelijk we op de juiste en manier leegstandbeheer regelen voor al onze opdrachtgevers.