OpenHuis Interveste succesvol

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Op vrijdag 24 februari organiseerde Interveste een succesvol OpenHuis voor het project in Haaren. Vanwege de vele aanmeldingen, waren er verschillende starttijden, zodat elke woningzoekende voldoende gelegenheid had vragen te stellen en rond te kunnen kijken op de bijzondere locatie Haarendael. Het landgoed had een grote aantrekkingskracht en Interveste is dan ook blij weer een aantal enthousiaste bewoners te mogen begroeten!

Regelmatig organiseert Interveste een OpenHuis voor geïnteresseerde woningzoekenden. Tijdens een OpenHuis kunnen vragen gesteld worden aan de aanwezige regiobeheerder en kan het project bezichtigd worden. En dat alles uiteraard vrijblijvend. Heeft u interesse in bewoning dan kan de regiobeheerder uitleggen wat de volgende stap is. Ook een OpenHuis van Interveste bezoeken? Houd dan ons aanbod in de gaten, want als er een OpenHuis georganiseerd wordt, staat dat bij het aanbod vermeld. Ingeschreven woningzoekenden ontvangen natuurlijk bericht per e-mail.

En wonen op project Haarendael? Dat kan nog steeds, er zijn nog een aantal kamers beschikbaar. Reageren kan via het aanbod op onze website www.interveste.nl/kandidaten.