Wonen tussen de bloembollen?

Deze week is Interveste begonnen met het in beheer nemen van woningen in Hillegom, de noordelijkste plaats in de Bollenstreek van Zuid-Holland. Een nieuw project waar je van harte welkom bent. Daarom nodigen we je uit voor ons open huis!

Bloemencorso Bollenstreek Hillegom

Hoewel het nog net om Zuid-Holland gaat, is Haarlem eigenlijk de stad waar men zich het meest op richt. Geen wonder, want de stad ligt op slechts 10 minuten (met de Sprinter) verwijderd van Hillegom. Het dorpje met iets meer dan 20.000 inwoners is omgeven door bollenvelden en mooie sloten. En binnenkort (zaterdag 22 april) trekt ook het jaarlijkse bloemencorso door het dorp. Deze meer dan 40km lange tocht met vele versierde praalwagens bestaat dit jaar al weer 70 jaar en behoort tot een van de beroemdste bloemencorso’s van de wereld. De moeite waard om te gaan bekijken.

OPEN HUIS HILLEGOM

De woningen die Interveste gaat beheren in Hillegom bevinden zich vlak naast een nieuwbouwwijk en zullen t.z.t. gesloopt gaan worden om ook plaats te maken voor nieuwbouw. Bij een nieuw project nodigen we graag mensen graag uit om te komen kijken. Zo ook hier! En daarom houden we onze deuren open op dinsdag 21 maart tussen 13 en 15 uur.

Wil je hierbij zijn en ook in aanmerking komen voor een woning? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Uiteraard kun je alvast je interesse doorgeven via je Mijn Interveste account door te reageren op de woningen in Hillegom.

UPDATE: Het is niet langer mogelijk te reageren op dit open huis.

Facebook antwoorden