De 5 meest gelezen artikelen van 2015

Het afgelopen jaar is alweer vliegensvlug voorbij gegaan. Om toch nog even stil te staan bij de gebeurtenissen en activiteiten van Interveste en de vastgoedwereld, blikken we net als vorig jaar terug op de meest gelezen berichten op ons weblog Infonet van 2015.

De Infonet top vijf

5-Bijzondere-huizen-boomhuizen

5. Bijzondere huizen – Boomhuizen

Op de vijfde plek staat een artikel uit onze serie over bijzondere huizen. Dit zijn dan namelijk ook wel zeer bijzondere woningen, namelijk: boomhuizen. Een stapje hoger dan boomhutten dus. Dit artikel werd zeer goed ontvangen en sindsdien schrijven we vaker over soortgelijke unieke woningen.


 

4-Vogelvlucht-Haarendael4. Met drone in “Vogelvlucht over Haarendael”

Het landgoed Haarendael gelegen tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch staat bekend om zijn prachtige architectuur en natuuromgeving. Gebouwd in 1833 om studenten van de priesteropleiding te huisvesten, werd het in 2015 door Interveste in beheer genomen. We kwamen woorden tekort om dit magnifieke landgoed te omschrijven. Daarom stuurden we er een drone op uit om het te filmen!


 

3-Inkomensverklaring-2014-beschikbaar3. Inkomensgrens sociale huurwoning per 1 januari 2015

Op de derde plek van de meest gelezen artikelen van 2015 staat een wat zakelijker artikel: ‘de inkomensgrens voor een sociale huurwoning per 1 januari 2015’. Interveste beheert namens meerdere corporaties sociale huurwoningen als tijdelijke huurwoningen en dit nieuwsbericht speelde daarom een grote rol voor veel mensen.


 

2-Utopia-zoekt-nieuwe-bewoners2. ‘UTOPIA’ zoekt 12 nieuwe bewoners

‘Utopia’, zo noemde een van de vorige bewoners huize Assisië in het Brabantse Biezenmortel. De locatie, gelegen onder Udenhout, was op zoek naar twaalf nieuwe bewoners onder het beheer van Interveste. Dit artikel trok natuurlijk vanwege de titel het oog van veel mensen, maar het Utopia van Frans was zeker iets om voor te blijven en eindigde zo op de tweede plek.


 

1-Herenhuis-zoekt-nieuwe-bewoners1. Herenhuis zoekt antikraak huiswacht

In Beneden-Leeuwen kreeg Interveste een herenhuis in beheer dat voorheen diende als opvang voor verslaafden. Het monumentale pand is afkomstig uit 1868 en is gelegen in een schitterende natuuromgeving. We stelden 28 ruimtes beschikbaar voor bewoners en met succes. De woning en het artikel hierover trokken vele bezoekers en daarmee landt dit prachtige pand op de vijfde plek van meest gelezen artikelen uit 2015.