Tijdelijke verhuur van appartementen aan de Plesmanweg Beverwijk

> Ik wil tijdelijk wonen


Interveste - De leegstandsbeheer specialist van Nederland!


Wonen aan de Plesmanweg in Beverwijk

De Plesmanweg ligt in het westen van Beverwijk, een stad die vooral bekend is om de Beverwijkse Bazaar maar biedt veel meer dan dat. Zo had Beverwijk de eerste meubelboulevard van Nederland. De stad ligt ingeklemd tussen Velsen en Heemskerk en daarnaast op fietsafstand van het strand. Vanaf de Plesmanweg is de N197 snel bereikbaar, die toegang biedt tot de A22. Wonen in de Torenflat aan de Plesmanweg is dus niet alleen plezierig maar ook erg handig!


Tijdelijk huren Plesmanweg Beverwijk via Interveste

De appartementen van de Torenflat aan de Plesmanweg worden tijdelijk verhuurd. Het leegstandbeheer hiervan is aan Interveste uit handen gegeven door WoonOpMaat. De flats hebben een of twee slaapkamers, naast uiteraard een woonkamer, keuken, badkamer en balkon. Er is op de begane grond een eigen berging voor elke huurwoning beschikbaar. Voor deze woningen wordt met Interveste een tijdelijke huurovereenkomst op basis van de Leegstandwet afgesloten. Met deze huurovereenkomst biedt Interveste een minimale huurperiode van zes maanden in de Torenflat aan de Plesmanweg in Beverwijk.


> Interveste tijdelijke verhuur

LET OP: deze woonruimtes zijn inmiddels niet meer in beheer bij Interveste. Bekijk ons huidige aanbod op de pagina met woonruimtes.
Contact met Interveste

Facebook Messenger